Ο ξενώνας μας

Δημιουργήσαμε για εσάς έναν παραδοσιακό ξενώνα τεσσάρων κλειδιών στον Παρνασσό αντάξιο των απαιτήσεων σας. Χτισμένο σε ένα από τα πιο όμορφα και μαγευτικά χωριά τη Βάργιανη, ο «ΑΡΧΟΝΤΟΛΙΘΟΣ» προσφέρει ευχάριστη και άνετη διαμονή για τις αξέχαστες εμπειρίες σας! Πρωταγωνιστές στον ξενώνα μας είναι το ξύλο και η πέτρα.

Η προσοχή που δόθηκε σε κάθε λεπτομέρεια, οδήγησαν στην δημιουργία των δωματίων του ξενώνα, με μοναδικό χαρακτήρα λιτής πολυτέλειας, άνεσης και απόλυτης ζεστασιάς. Τα δωμάτια που διαθέτει ο ξενώνας μας προσφέρουν ποιότητα και άνεση σε ένα μαγευτικά διακοσμημένο χώρο.

Ο ξενώνας μας τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού. Σας ενημερώνουμε ότι έχουν τροποποιηθεί για λόγους απολύμανσης και καθαριότητας οι ώρες άφιξης (check-in) και αναχώρησης (check-out) στις 3μ.μ. και 11π.μ. αντίστοιχα με βάση την κυβερνητική οδηγία.

Τα δωμάτια μας

Τα δωμάτια του Ξενώνα μας είναι άνετα και διακοσμημένα σε παραδοσιακό στυλ συνδυάζοντας την αρχοντιά και την απλότητα προσφέροντας ζεστασιά και ηρεμία. Με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την αίσθηση της φιλοξενίας ο ξενώνας μας, παρέχει όλες τις παροχές που χρειάζονται για μία ευχάριστη και χαλαρωτική διαμονή στον πανέμορφο Παρνασσό.

Εξωτερικοί Χώροι

Ξύλο και Πέτρα, Χρώμα και Πολυτέλεια συνθέτουν το σκηνικό μιας μοναδικής αίσθησης ηρεμίας αναδεικνύοντας έτσι το ακριβό στολίδι της περιοχής.

Χώρος Δεξιώσεων

Μία ονειρεμένη δεξίωση απαιτεί και ένα ονειρεμένο σκηνικό. Και εμείς είμαστε εδώ για να σας το προσφέρουμε σε ένα μοναδικό χώρο με μία απίστευτα μαγευτική θέα.